کرج - خبرگزاری مهر: مدیرگروه علوم دامی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران گفت: محققان پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران با انجام پژوهشهای خود موفق به تولید بلدرچین با رشد سریع شدند.
به گزارش خبرنگار مهر در کرج دکتر محمد مرادی ظهر امروز در نشست خبری اظهار داشت: پژوهشگران گروه علوم دامی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی با انجام تحقیقات خود موفق شدند بلدرچین با رشد سریع تولید کنند.وی افزود: در شرایط طبیعی بلدرچین های تولید شده در شش هفتگی کشتار می شوند که پژوهشگران گروه علوم دامی توانسته اند این زمان را تا چهار و پنج هفته نیز کاهش دهند.مرادی خاطرنشان کرد: تولید بلدرچین با رشد سریع با هدف بالا رفتن صرفه اقتصادی تولید این پرنده صورت می گیرد و گوشت آن نیز در مقایسه با گوشت سایر پرندگان بسیار دلپذیر است، همچنین بلدرچین به دلیل عدم نیاز به واکسن و آنتی بیوتیک پرنده مقاومی به شمار می رود.مدیر قطب علوم دامی یادآور شد: توسعه لاین های تجاری بلدرچین به شکل صنعتی از سه سال پیش در این دانشگاه آغاز شده است و در حال حاضر دارای شش لاین پرورش بلدرچین است.مرادی عنوان کرد: بلدرچین های تولید شده با رشد سریع که در پنج هفتگی به مرحله کشتار می رسند با بلدرچین هایی که در شش هفتگی کشتار می شوند از نظر وزنی برابرند و حتی از نظر کیفیت لاشه نیز از کیفیت بالاتری برخوردارند.مدیر گروه علوم دامی گفت: نگهداری و پرورش بلدرچین بعد از چهار هفته به ازای افزایش هر کیلوگرم گوشت به ضریب مصرف بالاتری از خوراک نیازمند است که این موضوع نیز یکی از دلایل محققان برای تسریع رشد بلدرچین از شش هفته به چهار هفته بوده است.
دسته ها : کشاورزی
شنبه بیست و یکم 10 1387
 معاون آموزش ترویج و تحقیقات وزارت جهاد کشاورزی از تولید بذر برنج هسته ای پر محصول در کشور خبر داد. به گزارش شبکه خبر و به نقل از واحد مرکزی خبر ، محمد جعفر خلقانی درجلسه خبری امروز با اشاره به اینکه سال گذشته بذر جو هسته ای نیز به کشاورزان معرفی شده است ، افزود: این بذر با خصوصیات برنج درجه یک هاشمی تولید شده و میزان محصول
آن درمقایسه با گونه بومی دو برابر است .

وی گفت :بذربرنج هسته ای هنوز در بخش آزمایشگاهی است و تا سال آینده پس از ثبت و نامگذاری معرفی خواهد شد.

معاون آموزش ترویج و تحقیقات وزارت جهادکشاورزی با اشاره به آغاز هفته جهادکشاورزی از 27 خردادگفت :در این هفته 30 دستاورد جدید علمی کشور بهره برداری می شود ومراکز علمی کشاورزی نیز به روی نوآوران این بخش باز خواهد بود.

خلقانی افزود: معاونت تحقیقات وزارت جهادکشاورزی برای مشارکت درطرح های نوآوران آمادگی دارد.

وی برپایی نمایشگاه دستاوردهای بانوان نوآور و متخصص در علوم کشاورزی و تجلیل از این بانوان را از دیگر برنامه های این معاونت درهفته جهاد کشاورزی اعلام کرد.
دسته ها : کشاورزی
پنج شنبه بیست و چهارم 5 1387

دستگاه نهر کن پای درخت که توسط دکتر یونس علیزاده، عبدالله شاملو و جواد نژاد کمالی ساخته شده است، در نمایشگاه اختراعات کرواسی موفق به کسب مدال نقره شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، هدف از ساخت این دستگاه کوددهی، آب دهی و جلوگیری از بالا آمدن ریشه های قطور اطراف تنه درخت است در حالی که امروزه این کار به وسیله نیروی انسانی با ابزارهایی مانند بیل انجام می شود که زمان زیادی را نیاز دارد حال دستگاه نهر کن پای درخت این کار را مکانیزه کرده است.

سرعت زیاد در عملیات کندن نسبت به کارگر، هزینه پایین نسبت به کارگر، مکانیزه کردن سیستم باغداری، کندن پای درخت و همزمان کود دادن به آن، سهولت کار با دستگاه، یکنواخت کندن خاک پای درخت و وجین کردن دور درختان در مواقع لازم از مزایای دستگاه فوق است.

در این دستگاه یک چرخ دنده 270 درجه وجود دارد پس از قرار رفتن درخت در داخل دستگاه چرخ دنده شروع به چرخیدن کرده و توسط تیغه های متصل به چرخاننده پای درخت کنده می شود.

دسته ها : کشاورزی
چهارشنبه بیست و چهارم 11 1386
X